Vizit karte, brošure, katalozi, flajeri, fascikle, etikete,...

Image

Štamparija vrši poslove tabačne štampe do B2 formata. Opremljena  je za višebojnu ofset štampu svih vrsta publikacija do formata 500x700 mm i sve vrste štamparske dorade. Da bi se ispoštovali rokovi i postigao vrhunski kvalitet, osim iskusnog kadra, u ovom segmentu štamparija poseduje veliki tehnički potencijal.

Heidelberg  mašina formata B2 (50 x 70 cm) za fleksibilnost i produktivnost u štampi, za velike tiraže, poslove koji zahtevaju visok kvalitet izrade na standardnim i specijalnim papirima. Kompletna automatika, besprekorna kontrola i izuzetan kvalitet otiska karakteristike su HEILDELBERG tehnologije . Zahvaljujući povoljnim mogućnostima digitalne pripreme ploča, mogućnost ljudske greške svedena je na minimum: visoko izlaganje, automatsko pasovanje,  osvetljavanje termalnih ploča, minimalno vreme pripreme za štampu, štampa do proširenog B2 formata. Heidelberg B2  mašina namenjena je za izradu velikih tiraža, visokokvalitetnih i zahtevnih poslova na specijalnim papirima. Idealna je za časopise, kataloge, monografije, knjige, kalendare, plakate, prospekte itd.

 

 

Za sve dodatne informacije (plastifikacija, štancovanje, bigovanje, izrada fascikli, reklamnih kesa, reklamnih blokčića itd)
pošaljite nam zahtev za ponudu cena