Brošure

Brosure A4 dva preklopaBrošura - ako nije najbolji onda je među najboljim reklamnim materijalom. Nije preskupa pa je možete deliti svima kako potencijalnim kupcima tako i ljudima koji žele da se upoznaju sa Vašim proizvodom ili uslugom, a opet dovoljno ozbiljan reklamni materijal da sa njim možete pokucati na vrata ozbiljnih firmi, banaka...

Standardna brošura ima dva preklopa u formatu A4, ali možemo ih raditi i u drugim formatima sa jednim, dva, tri i više preklopa.

Kako izraditi kvalitetnu brošuru?

Prilikom izrade brošura,treba obratiti pažnju na kolorite, tako da se boje koje preovlađuju na brošuri uklapaju sa bojama vašeg logotipa ili bojama proizvoda koji se u brošuri reklamira. Fotografije, karte i ostali vizuelni elementi treba se postaviti tako da podržavaju sadržaj brošure. Što se tiče sadržaja on treba da bude kratak i ne previše detaljan. Treba ostaviti dovoljno prostora za bela (svetla) polja tako da oči čitaoca imaju opuštanje. Brošura sa dugim sadržajem i loše isplaniranim prostorom će samo završiti u kanti.

Upotreba brošura

Upotreba brošura će otvoriti vrata za više mogućnosti. Oni su dobrodošao dodatak u marketing vaše kompanije. Brošura se može koristiti kao moćan alat za prodaju i marketing. Bogatim korišćenjem grafike i naglašavanjem teksta, one naglašavaju prednosti raznih proizvoda i usluga. Uglavnom se proizvodi u velikim količinama i distribuiraju na javnim mestima. Osim dizajna brošura treba da ima i kvalitetan sadržaj. One treba da sadrže informacije kao što su proizvod ili usluga koje su njegove funkcije, prednosti itd.
Primarni cilj brošure treba da bude stvaranje neodoljive potrebe za proizvode ili usluge u svesti čitalaca. One bi takođe trebalo da predstavljaju u najboljem svetlu tako da poboljšavaju sliku preduzeća u očima kupca. Nagrade koje je dobila kompanija, njihove društvene aktivnosti, iskustvo sa postojećim klijentima, kao i reference klijenata.

 

Za ostale tipove, i ili tiraže pošaljite zahtev za ponudu.

Pri slanju pripreme obratiti pažnju na sledeće:

Rezolucija 300 dpi, color mode: CMYK,
Formati: JPG, eps, pdf, tiff,
Corel - konvertujte tekst u krive (selektujte SAMO tekst i ctrl+Q)
Ai - konvertujte tekst u krive (selektujte CEO dokument  ctrl+shift+O)
pripreme iz powerpointa ili nekog drugog office programa NE ZADOVOLJAVAJU potrebnu rezoluciju.