Autografika

ImageBrendiranje vozila, automobila, kombija, kamiona je savremen i efektivan nacin reklamiranja Vase firme ili proizvoda. Štampa se vrsi na savremenim mašinama za solventnu stampu, koriste se specijalne folije za autografiku i zašticena je tečnom laminacijom od  grebanja i klimatskih uticaja.

Za zakrivljene površine koristi se cast folija renomiranog svetskog proizvodjaca ORACAL,a za staklene povrsine koristi se One way vision folija, koja omogućava vidljivost iz unutrasnjosti vozila.
Nudimo Vam kompletnu uslugu, idejna rešenja, štampu, lepljenje, rad sa vrhunskim materijalima i garanciju na kvalitet i usluge.

Auto grafika je deo marketinga u kome se deo vozila ili celo vozilo prekriva reklamnom štampom i na taj nacin to vozilo pretvara u pokretni bilbord. Grafika se sa vozila moze ukloniti relativno jednostavno,te su moguce česte promene dizajna, npr. za razlicite reklamne kampanje.

Auto grafika moze da prekriva bocne i zadnju stranicu vozila. Iz očiglednih bezbednosnih razloga, prednja stakla ne smeju biti prekrivena grafikom. Za zadnje staklene povrsine koristi se perforirana folija(one way vision) koja omogucava vidljivost iz unutrašnjosti vozila, bez ugrožavanja bezbednosti i drugih učesnika u saobraćaju.

CENA : Autografika 1m2 pun kolor štampa + montaža + laminacija.............25,00 €/m2

Image

Image


 

 

 

Image

Image